raamdecoratie

Onze diensten

"Een frisse wind door uw interieur? Plant u een verbouwing of nieuwbouw?"

Wij denken met u mee... Met een ruim aanbod van stalen en collecties staan wij altijd paraat om u met raad en daad bij te staan. Van advies in de winkel, eigen confectie atelier en opmeting tot plaatsing bij uw thuis.

De mogelijkheden in raamdecoratie zijn eindeloos!

"Daarbij zijn goede raad en professioneel advies geen overbodige luxe."

Ontdek het in onze showroom of contacteer ons!

KIES VOOR ELEKTRISCH BEDIENDE RAAMDECORATIE VOOR EXTRA
GEBRUIKSGEMAK/ COMFORT

Gordijnen, optrek -en paneelgordijnen

"Uw gordijnstoffen met hoogste zorg vervaardigd in eigen atelier"

Kiest u voor decoratieve gordijnen? Mooi, strak of gedrapeerd? Bepaal zelf het stof, vergelijk structuren, motieven en kleurtinten. Volledig aangepast aan uw voorkeuren. Neem verblijvend stalen mee naar huis om uit te testen in uw interieur.

Rolgordijnen

“Filter het licht of creëer privacy”

Het rolgordijn is een klassieker in de raambekleding en bovendien super eenvoudig in gebruik. Houdt u van minimalistisch? Ideaal! Rolgordijnen nemen niet veel ruimte in beslag.

Ga voor een manuele of comfortabele elektrische bediening.

Kies in functie van de ruimte voor decoratief transparant, voor een onderhoudsvriendelijke screen of toch liever een verduisterend doek? Of gaat u liever voor een duo-roll? Ontdek wat het best bij u past in onze showroom.

Lamellen

“Speel met lichtinval”

Verticale lamellen:
Erg praktisch voor grote ramen. Optimale privacy in gesloten toestand en een prachtige lichtinval wanneer geopend. Lamellen te verkrijgen in aluminium, kunststof, textiel of screen.

Horizontale lamellen:
Houdt u van privacy maar geniet u ook nog graag van wat zich buiten afspeelt? Met horizontale lamellen zijn beide absoluut mogelijk.

Houten jaloezieën:
“Hout, warm en sfeervol”

Aluminium jaloezieën:
“Aluminium, strak en stoer”

Plissé -en dupligordijnen

Zijn geschikt voor allerlei raamvormen, van ronde ramen tot erkers.

Een plisségordijn bestaat uit een enkel geplisseerd stof die als een harmonica bij elkaar gevouwen of uit elkaar getrokken wordt.

Een dupligordijn werkt volgens hetzelfde principe maat bestaat uit twee stoflagen. Heeft als voordeel dat er geen koorden of koordgaatjes zichtbaar zijn en is energiebesparend.

Woodweave blinds/ geweven hout

“Het ‘nature’ gevoel in uw woning”

Geweven hout, een bijzonder en exclusief product, zeer decoratief met een warme uitstraling. Geweven hout verkrijgbaar in roll-up of als vouwgordijn

Shutters

Houten luiken met verstelbare lamellen. Stijlvol, tijdloos, functioneel en een passend pronkstuk voor uw raam en interieur.